Meer info    
             
  De Drechtsteden gaan voor nieuwe energie!   Ik wil iets doen    Ik wil meedenken    Waar staan we nu?    Ik wil meer weten    
             
             
             
   

Wat kun je nu al doen?

       
 
 
             
             
     

Samen kunnen we ons voorbereiden op de overstap naar aardgasvrij door energie te besparen. Dat kan met kleine of grote maatregelen. Voor informatie, vragen of een persoonlijk advies kun je terecht bij het Regionaal Energieloket van je gemeente.

Je kunt nu al de eerste stappen zetten naar een aardgasvrije woning.

Energie besparen

Je kunt alvast aan de slag gaan met energie besparen. Je kunt beginnen met kleine maatregelen. Bijvoorbeeld door tochtstrippen te plaatsen, Of radiatorfolie aan te brengen achter je radiatoren.


Isoleren

Isoleren is altijd een goede keuze. Kijk of je je vloer, muur, glas of dak kunt isoleren. Door goed te isoleren gaat het warmtegebruik omlaag, bespaar je energie én kosten. Bovendien bereidt je je huis hiermee alvast voor op de nieuwe warmtevoorzieningen, waarvoor betere isolatie van je huis vaak een belangrijke voorwaarde is.Koken op inductie

Kies bij een nieuwe keuken alvast voor koken op inductie.Zonnepanelen

Je kunt zonnepanelen laten installeren om (een deel van) je elektriciteit zelf duurzaam op te wekken.

 


CV-ketel

Is je CV-ketel aan vervanging toe? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn en laat je goed informeren.

 

 


     
             
      Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de inhoud en achtergronden van de energietransitie in de Drechtsteden? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief!
     
             Download hier onze privacyverklaring.