Meer info Meer info    
             
  De Drechtsteden gaan voor nieuwe energie!   Ik wil iets doen    Ik wil meedenken    Waar zijn we nu?    Ik wil meer weten    
             
             
             
   

Wat kunt u nu al doen?

       
 
 
             
             
     

Samen kunnen we de CO2 uitstoot terugdringen door energie te besparen. Dat kan met kleine of grote maatregelen. Voor informatie, vragen of een persoonlijk advies kunnen inwoners terecht bij het Regionaal Energieloket van hun gemeente.

U kunt nu al de eerste stappen zetten naar een aardgasvrije woning.

Energie besparen

U kunt alvast aan de slag gaan met energie besparen. U kunt beginnen met kleine maatregelen. Bijvoorbeeld door tochtstrippen te plaatsen waar het tocht. Of radiatorfolie aan te brengen achter uw verwarming.


Isoleren

Isoleren is altijd een goede keuze. Kijk of u uw vloer, muur, glas of dak kunt isoleren. Door goed te isoleren gaat het warmtegebruik omlaag, bespaart u energie én kosten. Bovendien bereidt u uw huis hiermee alvast voor op een toekomstige warmtevoorziening die vaak een beter geïsoleerde woning vergt.Koken op inductie

Kies bij een nieuwe keuken alvast voor koken op inductie.Zonnepanelen

U kunt zonnepanelen laten installeren om (een deel van) uw elektriciteit zelf duurzaam op te wekken.

 


CV-ketel

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn en laat u goed informeren.

 

 


     
             
      Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de inhoud en achtergronden van de energietransitie in de Drechtsteden? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief!
     
             Download hier onze privacyverklaring.