Meer info Meer info    
             
  De Drechtsteden gaan voor nieuwe energie!   Ik wil iets doen    Ik wil meedenken    Waar zijn we nu?    Ik wil meer weten    
             
             
     

Ik wil meedenken

     
             
             
             
     

Van concept-RES naar RES 1.0

Het eerste beeld dat de concept-Regionale Energiestrategie, is nog behoorlijk abstract en vooral technisch onderbouwd. Het moet nog tot leven komen. Dat gaan we komende maanden doen, als we de conceptversie verder uitwerken naar een definitieve versie: de RES 1.0. In deze fase spelen inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties een belangrijke rol. Lees hier de concept-RES.

 

Denk mee op het platform

Wat gaat de uitvoering van de RES voor u betekenen? We vragen iedereen om mee te denken aan de uitwerking van de eerste beelden. Daarvoor zetten we een intensief participatieprogramma op, waaraan inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties op allerlei manieren kunnen deelnemen. Via Denk Mee kunt u de komende maanden online op de verschillende onderwerpen meepraten.


Denk mee


     
             
      Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de inhoud en achtergronden van de energietransitie in de Drechtsteden? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief!
     
             Download hier onze privacyverklaring.